Heu d'activar les imatges per visualitzar correctament aquest contingut
Núm. 65 -  març de 2015


Volen reactivar el pla de barris, el de l’estació i ampliar el polígon del Segre

L’Ajuntament de Lleida té projectat reactivació del Pla de Barris amb la finalitat de dur a terme accions de millora urbanística en els centres històrics dels diferents barris de Lleida, ampliar el polígon del Segre fins Alcoletge, posar en marxa els plans de l’estació i el parc dels barrufets a les Basses.

Col·laboració Col·legi i Cambra de Propietat Urbana

El Col·legi i la Cambra de la de Propietat Urbana de Lleida han arribat a un principi d’acord de col·laboració en temes tècnics, professionals, normatius i jurídics que s’hauran de fixar en un conveni, segons van acordar Javier Bravo i Juan Manuel Nadal, durant una reunió mantinguda el passat 2 de març.

La FLS, amb els voluntaris Jordi Gázquez i Carles Segura, col·laboren en el projecte d’accés als horts terapèutics

Els aparelladors Jordi Gázquez i Carles Segura, a través de la FLS, durant a terme el projecte d’accés dels horts terapèutics que promou EcoSuma a la zona de Cappont.

Oberta la convocatòria dels premis Catalunya Construcció

El Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB) convoca, fins el 27 de març de 2015, els Premis Catalunya Construcció, en les categories de Direcció i gestió de l’execució de l’obra; Coordinació de seguretat i salut; Innovació en la construcció i Intervenció en edificis existents, en tots els casos amb obres acabades durant els anys 2013 i 2014. NOVETATS BIBLIOGRÀFIQUES

Articles tècnics

Articles extrets de Revistes, disponibles en pdf, que pots descarregar directament si t’autentiques amb el teu login i pasword (el mateix de l’àrea restringida).
Ponencies presentades en la jornada del passat 19 de febrer a l´ Instituto de control e Investigación de la Edificación.

Actualización de comentarios i documentación de apoyo de las DB-SI y DB-SUA del CTE. José Luis Posada. Jefe del Área de seguridad y accesibilidad del Ministerio de Fomento.

Ponencies presentades en la jornada del passat 19 de febrer a l´ Instituto de control e Investigación de la Edificación.

Acciones para el impulso de la mejora de la Accesibilidad de los edificios. Carmen Fernández. Arquitecto técnico. Área de accesibilidad Universal Fundación ONCE.
  FORMACIÓ

Plataforma de formació Area Building School

Us recordem Area Building School (ABS) és una plataforma de formació dirigida als professionals de l’edificació, constituïda a partir de la col.laboració dels Col.legis d’aparelladors i arquitectes tècnics de Barcelona i Madrid i avalada pel Consell General de l’Arquitectura Tècnica d’Espanya.
Ofereix una àmplia oferta formativa, en diferents àrees d’aprenentatge, per dotar al sector d’un referent formatiu que garanteixi la capacitació dels professionals i la seva permanent actualització conforme a les noves demandes socials i canvis normatius.
Aquesta plataforma ha començat impartint formació on-line i més endavant desenvoluparà postgraus, màsters o cursos semi-presencials.
Per al mes d´abril tenen programats el següents cursos:
15 d´abril : Informe de evaluación de Edificios IEE
20 d´abril : Redacción de Expedientes de Actividad en locales terciarios
20 d´abril : Apuntalamientos y Apeos: Metodologia,cálculos y práctica.
21 d´abril : BIM:REVIT ARCHITECTURE 2014 Nivel inical.

 • L’alcalde Àngel Ros cessa a la tinent d’alcalde Marta Camps
  SEGRE-LaMANYANA, 19/02/2015, pàg.4
 • La fórmula perfecta para saber si un piso es caro o barato existe… y es esta
  BLOG BANKINTER, 06/03/2015, pàg.2
 • La EMU paga un ‘swap’ por 30 de los 61 millones de euros de un crédito
  SEGRE, 09/03/2015, pàg.2
 • La venta de casas crecerá en 2015 e impulsará al alza los precios y las nuevas promociones
  ElCONFIDENCIAL, 10/03/15, pàg.5
 • La Generalitat expropiarà l’ús dels pisos buits
  SEGRE, 11/03/2015, pàg.1
 • Ya se pueden imprimir ciudades en 3D
  IDEALISTA.com, 11/03/2015, pàg.2
 • Ros propone ampliar el polígono de Alcoletge y anuncia la licitación del parc dels Barrufets
  SEGRE-LaMANYANA, 13/03/2015, pàg.4


   

Cliqueu aquí si no voleu rebre més aquest informatiu


Cliqueu aquí si no ho veieu bé