Heu d'activar les imatges per visualitzar correctament aquest contingut

La FLS organitza un Concert de Gospel TiC

La Fundació Lleida Solidària (FLS) organitza, el 17 de maig, un concert solidari amb la participació del Cor Gospel TIC per recaptar fons pel projecte de construcció Trining Medical Center (TMC) que està desenvolupant a Burkina Faso.

La conferència Euroconstruct 2014, al juny a Oslo

La Conferència d’estiu 2014 Euroconstruct se celebrarà a Oslo els dies 12 i 13 de juny de 2014. Presentació de la situació actual i futura dels mercats de la construcció, relatius a l'edificació residencial, no residencial i enginyeria civil, temes destacats. NOVETATS BIBLIOGRÀFIQUES

Llibres per consultar o treure en préstec
a la Biblioteca del Col·legi

Manual práctico. Control de la solera

Un llibre adreçat als professionals del sector interessats en el procés previ a la instal.lació de paviments de fusta i paviments lleugers, que ofereix una visió dels mitjans tècnics i materials existents. L’enfocament és pràctic i descriptiu, per tal de donar solucions i resoldre dubtes per a aquest tipus d’instal.alacions i sobre la solera base.

Manual para la dirección integrada de proyectos en construcción

Aquest llibre pretén formar part d’una col·lecció del Màster MeDIP (Màster en Direcció Integrada de Projectes de Construcció) que s’està impartint fa uns anys a l’Estat Espanyol, i és el primer volum. Dóna una visió general i global del conjunt del procés constructiu durant les fases que el componen, introduint les eines necessàries per gestionar aquests projectes d’una forma eficaç.

Casas prefabricadas

Els projectes presentats en aquest llibre comparteixen, bàsicament, tres característiques: dissenys adaptables a les necessitats de l’usuari i a les particularitats del medi, el muntatge definitiu en el lloc es desenvolupa en pocs dies i el cost total de l’habitatge és considerablement reduït.

El terremoto de Lorca. Efectos en los edificios

INTEMAC ha portat a terme un treball d’investigació sobre estructures, materials, tipus de construcció, arrel d’estudis sobre el terreny, que ha donat com a resultat aquest llibre. El Consorci de Compensació d’Assegurances s’ha fet càrrec de la publicació, conscient de la importància del coneixement i la investigació sobre els mètodes i criteris de construcció en zones susceptibles de sismicitat.

Articles tècnics

Articles extrets de Revistes, disponibles en pdf, que pots descarregar directament si t’autentiques amb el teu login i pasword (el mateix de l’àrea restringida).


R-7801. El IVA reducido aplicable a obras de rehabilitación, reparación y renovación de edificios.

R-7802. Evaluación de la seguridad y accesibilidad en los parques infantiles-SAFEPLAY

R-7803. Vivienda unifamiliar de bajo consumo energético


Biblioteca Digital

Llibres o documents, en pdf, per descarregar directament si t’autentiques amb el teu login i pasword (el mateix de l’àrea restringida).


Estabilización de taludes. Guía para la elaboración del procedimiento

Aquesta "Guia sobre Estabilització de talussos" sorgeix de la inquietud compartida d'OSALAN (Instituto Vasco de Seguridad y Salud Laborales) i un grup d'empreses basques especialitzades en aquest tipus de treballs per establir un procediment i unes mesures preventives perquè les tasques que es realitzen en aquest sector compleixin els requisits de seguretat i salut laboral necessaris. Per confeccionar aquesta guia, s'ha partit d'una avaluació de riscos (inclosa al final de la mateixa) que ha servit de base per a la redacció d'un Procediment de Treball, que es completa amb un "check list".

Seguridad en los trabajos en zanjas

Amb aquesta publicació es pretén, després d'un profund anàlisi, exposar les mesures de seguretat i salut laboral més adequades en l'execució de rases (bé mitjançant talús natural, bé mitjançant apuntalament) que facilitin i serveixin de suport tècnic als que hagin d'executar aquests treballs. Així mateix, s'inclou informació gràfica que recull situacions reals en la realització de rases.

El acero en la rehabilitación

Una guia tècnica il·lustrada amb fotos i plànols, adreçada als professionals del sector de la construcció que es dediquin a la rehabilitació.

Guía de diseño y ejecución en seco de cubiertas con teja cerámica

En aquest document es pretén desenvolupar els aspectes més rellevants i conflictius de la col·locació de cobertes ceràmiques, en sec, per tal d’evitar l’aparició de defectes en cobertes per una execució inadequada.
  ÀREA TÈCNICAPlanes web amb software de càlcul d’estructures metàl·liques

A la plana web de l’Associació per a la Construcció d’Estructures Metàl·liques (ASCEM), pots accedir a una apartat de recursos sobre l’acer on pots descarregar-te gratuïtament software de càlcul i disseny d’estructures d’acer.

A la plana web de Constructalia, també pots trobar eines i descàrregues gratuïtes de software per càlcul i disseny d’estructures d’acer.

Fitxes amb eines i tècniques per rehabilitar amb acer

A la mateixa plana de Constructalia podeu trobar un apartat amb documentació, estructurada com a fitxes amb informació gràfica, imatges i detalls, de productes i tècniques que s’utilitzen en la rehabilitació amb acer.  FORMACIÓ ITL

Cursos programats per l’ITL amb matrícula parcialment subvencionada per al col·lectiu.El funcionament de l’Estació Total
TRIMBLE 5605. Nivell avançat

19 i 21 de maig de 2014

Curs de Pèrits Judicials

29 de maig i 3, 10,12, 17 i 19 de juny de 2014  NORMATIVA I LEGISLACIÓ

BOE 114, 10/05/2014

Llei 9/2014, de 9 de maig, de telecomunicacions.
  • Normes urbanístiques “exprés” per a 50 pobles de Lleida que encara no han aprovat el POUM SEGRE, 01/05/2014
  • Urbanització per a 242 pisos i zona verda al costat d’Onze de setembre SEGRE, 04/05/2014
  • “Alto Standing” a mitad de precio LA MANYANA, 05/05/2014
  • La construcció ha perdut un 54% d’empreses a Lleida des del 2007 SEGRE, 06/05/2014
  • La construcción pide un plan de inversión pública y rebajar el IVA LA MANYANA, 06/05/2014
  • Cervera avala en un ple històric guanyar 4.260 habitatges en 20 anys SEGRE, 07/05/2014


   

Cliqueu aquí si no voleu rebre més aquest informatiu


Cliqueu aquí si no ho veieu bé