Heu d'activar les imatges per visualitzar correctament aquest contingut

Segurcat s’integra en ASP, assegurances

Aparelladors Serveis Professionals (ASP), Corredoria d’Assegurances del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona, ha adquirit la cartera de clients de Segurcat, corredoria d’assegurances del Col·legi d’Aparelladors de Lleida. La integració contempla el mantenint del mateix servei, a la mateixa oficina, atenció personalitzada i majors avantatges pel col·lectiu.

Presenten l’avanç del POUM a arquitectes i aparelladors

Les línies principals del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) en quant al desenvolupament de la capitalitat de Lleida i l'aposta per la cohesió urbanística de la ciutat ha estat exposat per l’alcalde de Lleida i el cap d’urbanisme municipal als arquitectes, aparelladors i representants d’altres col·lectius professionals el passat 28 de maig.

La CPA debatrà la Llei catalana de col·legis professionals

L’esborrany del projecte de la futura Llei catalana dels Col·legis Professionals, que està preparant el Parlament (exercici de les professions titulades) és un dels temes que es debatrà durant un acte públic la propera tardor, organitzat per la CPA (Col·legis Professionals Associats de Lleida), segons es va aprovar durant la reunió de Junta del 5 de juny.

Concert de Gospel a favor del porjecte TMC de Burkina Faso que realitza la Fundació

El concert solidari del Cor de Gospel a favor del projecte de construcció del Training Medical Center (TMC), 0rgnitzat per la Fundació del Col·legi, va comptar amb 80 assistents a CaixaForum de Lleida, el dissabte 17 de maig. NOVETATS BIBLIOGRÀFIQUES

Llibres per consultar o treure en préstec
a la Biblioteca del Col·legi

El mantenimiento de los edificios y sus instalaciones

Aquest quadern tècnic, elaborat pel Col.legi d’Aparelladors de Madrid, permet gestionar i mantenir l’edifici amb més eficàcia. Us donarà una idea de la documentació bàsica que s’ha de lliurar al president de la Comunitat de Propietaris, o a l’Administrador de Finques; les recomanacions d’ús, conservació i manteniment i descripció dels elements comuns de la finca, i la informació referida a la planificació del seu manteniment.

Materiales absorbentes ecológicos para pantallas acústicas

En aquesta publicació s’analitza la problemàtica de les pantalles acústiques utilitzades en el control del soroll, incorporant un estudi sobre alguns materials absorbents acústics que poden ser emprats per millorar el rendiment d’aquestes pantalles. Es presenten, a més, mètodes per a caracteritzar tant els components com les pantalles completes i un procediment per a implementar models acústics per a nous materials.

Experto en tasaciones y valoraciones inmobiliarias

Proporcionar els coneixements teòrics i pràctics sobre els criteris, mètodes, procediments i instruccions tècniques a les quals ha d'ajustar el càlcul del valor dels béns immobles, i altres requisits que s'exigeixen al taxador per al seu exercici professional en el mercat immobiliari. Es desenvolupen els diferents mètodes de valoracions immobiliàries, la legislació vigent que s'aplica directament a les mateixes i totes les variables que intervenen per a la consecució del valor final de l'immoble d'acord amb les seves característiques.

Guía de la madera (II). Construcción y estructuras

Aquesta publicació completa el volum I (Productos básicos y carpinteria) editat fa 3 anys.
Amb 1045 dibuixos i 1060 fotografies, està organitzat en unitats d’informació de: definicions, adequacions, components, tipus, dimensions, propietats, instal.lació, càlcul, qualitat, plecs de condicions, i normativa i legislació aplicable.

Articles tècnics

Articles extrets de Revistes, disponibles en pdf, que pots descarregar directament si t’autentiques amb el teu login i pasword (el mateix de l’àrea restringida).


R-7812. Las claves para una Calificación Energética A

R-7813. Una solución para consolidar terrenos

R-7814. Cómo parar la carbonatación

R-7816. CH Seròs. Centenari de l’entrada en explotació de la central hidroelèctrica CH Seròs

R-7817. LOPD. Las seis claves para el cumplimiento de la normativa de protección de datos por parte de profesionales autónomos y pequeñas empresas


Biblioteca Digital

Llibres o documents, en pdf, per descarregar directament si t’autentiques amb el teu login i pasword (el mateix de l’àrea restringida).


Guía práctica de encofrados

En aquesta guia s'han intentat reflectir en profunditat els riscos que poden donar-se en les fases successives del procés (encofrat, ferrallat, formigonat), en les prèvies i posteriors al mateix (aplecs i retirada de materials) així com les diferents mesures preventives a prendre per als riscos esmentats anteriorment.

Aparcamientos con estructura en acero

Aquesta guia tècnica ofereix claus per desenvolupar projectes d'aparcaments amb estructura metàl·lica. Econòmics, sostenibles i segurs, els aparcaments metàl·lics són capaços de donar una enginyosa resposta a les diverses exigències d'aquest tipus d'edificis.

Guía de diseño para el análisis de las vibraciones en forjados

Aquesta Guia de disseny presenta un mètode per avaluar la resposta a vibracions d'un forjat garantint el confort dels ocupants. Aquest document es basa en els resultats de recerca del projecte RFCS - Project "Vibrations on floors".
  ÀREA TÈCNICA

Guia per al predimensionat energètic d’edificis d’habitatges

L’Associació Nacional de Fabricants de Materials Aïllants (ANDIMAT) ha presentat l’eina PREDIMENER, una guia per al predimensionat energètic d’edificis d’habitatges. L’objectiu és servir d’ajuda als tècnics en el projecte d’edificis d'habitatges, de manera que puguin garantir des de les primeres fases de disseny les exigències normatives de consum en energia primària (DB HE0) i de demanda de calefacció i refrigeració (DB-HE1) del CTE.

Aplicació Toolbox de Bosch: eines digitals per a professionals

L’aplicació gratuïta TOOLBOX de Bosch (eines digitals per a professionals de la construcció i altres professionals), incorpora una nova funcionalitat de “Documentació per a construcció”, i ara també està disponible per a smarthphone i ipad.  NORMATIVA I LEGISLACIÓ

DOGC 6623, 15/05/2014

Decret 64/2014, de 13 de maig, pel qual s’aprova el Reglament sobre protecció de la legalitat urbanística.


DOGC 6633, 29/05/2014

Decret 75/2014, de 27 de maig, del Pla per al Dret a l’Habitatge.  • Renovables. L’energia del futur és verda LECTURA SEGRE (Suplement), 25/05/2014
  • Los grados de ingeniería de la EPS, entre los mejores del país LA MANYANA, 03/06/2014
  • Ordenan el derribo de otros dos edificios del Casc Antic de Lleida
    La Paeria declara la “ruina inminente” de otros dos edificios del Centre Històric
    LA MANYANA, 05/06/2014
  • Baja un 12% el precio de la vivienda usada en Lleida LA MANYANA, 06/06/2014
  • La Paeria ven per segon cop divuit solars de Ciutat Jardí SEGRE, 06/06/2014
  • L’Estat aprova el decret de retallada a les renovables, amb pèrdues milionàries a Lleida SEGRE, 07/06/2014


   

Cliqueu aquí si no voleu rebre més aquest informatiu


Cliqueu aquí si no ho veieu bé