Heu d'activar les imatges per visualitzar correctament aquest contingut

El Col·legi repudia la supressió del visat professional

El Col·legi ha realitzat una sèrie de mesures per tal de rebutjar el projecte de Reial Decret per intentar derogar alguns continguts que pretenen suprimir el visat professional i la col·legiació obligatòria. Entre aquestes accions cal destacar la participació en la manifestació unitària a Madrid contra la Llei òmnibus, diferents al·legacions dels Serveis Jurídics, aprovades en Junta i l’adhesió a les presentades pels òrgans superiors Consell, Consejo. Finalment, el 21 de maig, es va enviar d’un centenar de signatures d’aparelladors de Lleida dirigides al ministeri d’Economia i Hisenda perquè també les tingui en compta com al·legacions al citat projecte de decret llei.


Campions del Torneig Pitch Putt Gas Natural-Fenosa

Pere Tena, primer lloc; Josep Costa, segon lloc i Francisco Presa, sisè lloc de handicap inferior, han representant al Col·legi d’Aparelladors de Lleida, invitat al Primer Torneig Pitch & Putt de Gas Natural Fenosa, celebrat el 18 de maig de 2010, al camp de Vallromanes situat al terme de Vilanova del Vallès (Barcelona). En la categoria handicap superior va guanyar, l’arqutiecte tècnic, Francisco Jove Torrent.


Un centenar de cargolelladors a l’Aplec

La colla del Col·legi d’Aparelladors “Cargolelladors” ha enregistrat un centenar d’assistents a l’Aplec del Cargol. La festa gastronòmica més important de Catalunya, celebrada als camps Elisis de Lleida, del 21 al 23 de maig de 2010.
 NOVETATS BIBLIOTECA

Patologia dels fonaments en l’edificació

Els propòsits d’aquest llibre són informar sobre el comportament dels edificis enfront de sol·licitacions anòmales causades per deformacions dels sòls i fer referència a aquelles patologies que han servit per al desenvolupament de les diverses teories que conformen la mecànica del sòl.

Introducción a la ciencia e ingeniería de los materiales

Aquesta nova edició, corregida i augmentada, emfatitza encara més el seu enfocament pedagògic i la presentació del material en un ordre lògic, així com exposicions clares i concises.

Código de prácticas del proyecto Smarthouse. UNE-CWA 50487 IN

El contingut d’aquesta publicació ha suposat anys de treball per a experts procedents de 28 països europeus. Des del seu inici, eren dos els objectius que perseguien: el primer, ajudar a crear un sistema intel·ligent en un habitatge, que inclogués totes les xarxes i serveis. El segon, reunir tots aquests coneixements en un sol document per primer cop.
 ÀREA TÈCNICA

Conveni entre el Consell General de l’Arquitectura Tècnica d’Espanya i Reed Business Information

Mitjançant aquest conveni , Reed Business Information –RBI-, empresa especialitzada en l’edició d’informació professional, posa a disposició dels Col·legis d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació, mecanismes adequats per facilitar la comunicació directa i efectiva per desenvolupar l’exercici professional i ofereix avantatges en subscripcions i en la recepció del seus productes.


L’empresa FN Energia crea l’aplicació "Herramienta para la Diagnosis de la Eficiencia (HDE)"

L’empresa FN Energia ha desenvolupat una aplicació informàtica amb la que els tècnics en eficiència energètica poden diagnosticar de manera fàcil i senzilla el grau d’eficiència energètica en un edifici residencial o terciari. HDE analitza més de 30 punts concrets, com l’electricitat, climatització, calefacció o aigua.
  NORMATIVA I LEGISLACIÓ

Nou Criteri Tècnic sobre Recursos Preventius

La Direcció General de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, ha dictat el Criteri Tècnic núm. 83/10 sobre la presència de recursos preventius a les empreses, centres i llocs de treball, que substitueix a l'anterior de 2004. Aquest Criteri Tècnic, pretén donar resposta a diferents dubtes que planteja la normativa aplicable i garantir una actuació inspectora homogènia.

Projecte de Reial Decret sobre Visats Obligatoris

El Ministeri d’Economia va fer públic el 30 d’abril el Projecte de Reial Decret sobre obligacions de visat col.legial de treballs professionals.

  CONVOCATÒRIA DE PREMIS I CURSOS

IV Premis d’Investigació de la Fundació Escola de l’Edificació

La Fundació Escola de l’Edificació, el Col·legi Oficial d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Madrid, i Gas Natural SDG convoquen els IV Premis d’Investigació, edició 2010.

Universitat de Lleida Estiu 2010

Des de 1993 la Universitat de Lleida celebra durant el periode estival la seva Universitat d’Estiu. Aquest any 2010 arriba a la seva majoria d’edat amb una oferta rècord de propostes, amb 45 cursos que abasten un ampli ventall de temàtiques.

  • Curs bàsic sobre urbanisme els dilluns i dimecres del 7 al 16 de juny
  • Curs CYPE Instal•lacions (CYPELEC) el dilluns, dimarts i dimecres del 7 al 16 de juny
  • Curs de trets fonamentals als de la seguretat en tancaments el dijous dia 8 de juny
  • Jornada Mòdul TCQ 2000 Gestió ambiental el dia 16 de juny. Per més informació: 973.725.797
  • Xerrada d’instal•lacions de gas en edificis d’habitatges, aplicacions del nou reglament tècnic de gas el dijous 17 de juny
  • Curs de diagnosi, patologies i tècniques d’intervenció derivades de les humitats el dilluns i dimarts dia 21 i 29 de juny

   

Cliqueu aquí si no voleu rebre més aquest informatiu


Cliqueu aquí si no ho veieu bé