Heu d'activar les imatges per visualitzar correctament aquest contingut

El 13 de març, assemblees de col·legiats

La Junta de Govern del col·legi ha convocat assemblees ordinària i extraordinària el 13 de març de 2014, a les 18:30 hores per aprovar, si escau, el tancament de l’exercici econòmic del 2013 i informar de la situació econòmica del Col·legi i de les entitats col·legials i d’altres temes.

Francesc Belart, jurat dels premis FAD

L’arquitecte tècnic, Francesc Belart, forma part del jurat dels prestigiosos premis d’arquitectura i interiorisme FAD 2014.

Proposen una taxa anual de 900€ per als pisos buits

L’Ajuntament de Lleida sol·licitarà a l’Estat que permeti aplicar una taxa de 900€ anuals per habitatge buit i desocupat més de dos anys de forma injustificada, tots censats a Lleida gairebé en mans dels bancs.
Un acord que es va prendre durant la tercera reunió de la la Mesa de l’Habitatge. NOVETATS BIBLIOGRÀFIQUES

Llibres per consultar o treure en préstec
a la Biblioteca del Col·legi


Estabilización de tierras para pavimentos, cimientos, laderas y casas de adobe

Aquest llibre és fruit de molta investigació, ampliada amb treballs responsables en assaigs i control d’obra, projectes, construcció de paviments en carrer, en estabilització de terres, i en la necessitat de fer un ús sostenible dels residus i de la terra com a material de construcció.

Ley de Rehabilitación, Regeneración y Renovación Urbanas

Anàlisi teòrica pràctic d'una norma nova i d'abast (Llei 8/2013, de 26 de juny) que afecta a Ajuntaments, a les Comunitats de Veïns, als Administradors de finques, a Arquitectes o altres tècnics facultatius amb competència, i a col·legis professionals. En aquest llibre una magnífica selecció de professionals experts permeten que es pugui entendre i aplicar la norma sense necessitat de recórrer a innombrables consultes a altres professionals ni lectura de diferents fonts. La millor obra sobre la Llei per a juristes i tècnics.

Articles tècnics

Articles extrets de Revistes, disponibles en pdf, que pots descarregar directament si t’autentiques amb el teu login i pasword (el mateix de l’àrea restringida).


R-7766-Patología en construcciones resueltas con elementos prefabricados de hormigón.


R-7767-La cubierta croma. Centro experimental de producción audiovisual multimedia, Turó de Gardeny (Lleida)


Biblioteca Digital

Llibres o documents en pdf, per descarregar directament si t’autentiques amb el teu login i pasword (el mateix de l’àrea restringida).


Guies de Construir con madera.

El projecte de “Construir con Madera” ha editat una sèrie de publicacions, amb l’objectiu de plantejar solucions constructives amb fusta que compleixin els requisits establerts pel CTE i de proporcionar tota la informació que el projectista necessita conèixer sobre els diferents elements constructius fabricats amb materials de fusta o productes derivats. L’edició de les Guies va començar al 2010 i a finals del 2013 s’han incorporat dues noves publicacions.

Capítulo 0. Conceptos básicos de la construcción con madera.

Capítulo 1. Productos de madera para la construcción


Capítulo 2. Durabilidad


Capítulo 3. Comportamiento frente al fuego


Capítulo 4. Uniones en estructuras de madera


Capítulo 5. Ejecución, control y mantenimiento


Estructura de madera para cubiertas de vivienda

  ÀREA TÈCNICA

Guía informativa de solucions tècniques d’ARPHO

L’Associació de Reparació, Reforç i Protecció del Formigó (ARPHO) ha editat una Guia informativa de solucions tècniques per reparar, reforçar i protegir el formigó que pots sol.licitar gratuïtament des de la seva plana web.


Informes d’Avaluació d’Edificis: tècnics competents

Nota informativa de la Subdirecció General d’Urbanisme, de la Direcció General d’Arquitectura, Vivenda i Sòl, que analitza la “capacitació per a subscriure l’Informe d’Avaluació d’Edificis, regulat per la Llei 8/2013, de Rehabilitació, Regeneració i Renovació Urbanes.
  CONVOCATÒRIA DE BEQUES I PREMIS

Beques CENSOLAR

El Centre d’Estudis de l’Energia Solar (CENSOLAR) convoca, com cada any, 20 beques per a cursar, durant l’any 2014-2015, i en règim d’ensenyament a distància, els estudis per obtenir el Diploma de Projectista Instal.lador d’Energia Solar.


  • Assemblea General Ordinària de col·legiats

    Assemblea Extraordinària de col·legiats


    Dijous 13 de març de 2014, a les 18:30, a la Sala d’Actes del Col·legi

   

Cliqueu aquí si no voleu rebre més aquest informatiu


Cliqueu aquí si no ho veieu bé