Heu d'activar les imatges per visualitzar correctament aquest contingut

Doble titulació en Enginyeria d’Edificació a Lleida i Dinamarca

L’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida impartirà, a partir del curs vinent (2013-2014) estudis d’enginyeria d’edificació, en idioma anglès. El projecte està avalat per doble Titulació Bachelor of Civil Engineering (VIA University College of Denmark) - Enginyeria de l'Edificació (Universitat de Lleida), amb el recolzament del Col·legi d’Aparelladors de Lleida. Els estudiants d’ambdues institucions tindran l’oportunitat d'estudiar com a mínim un any acadèmic (10 mesos o dos semestres) a l'altra universitat i rebre un títol d’ambdues institucions: La Udl i la University Denmark

Pere Antorn, president dels Laboratoris d’Edificació de Catalunya

Pere Antorn d’Inqua, Serveis Tecnològics del Parc Tecnològic (PCiTAL) de Lleida, és el nou president de l’Associació de Laboratoris d’Assaigs de l’Edificació de Catalunya (LAEC), que agrupa 10 laboratoris, impulsats per la Generalitat amb la finalitat de donar un servei garantint del control de qualitat als sectors de la construcció, l’edificació i l’obra pública.

Obren la variant sud de Lleida

El conseller de Territori i Sostenibiitat, Santi Vila, i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, han posat en servei, el 30 de gener de 2012.La infraestructura, amb una inversió de 46’2 milions d’euros millorarà les comunicacions de la ciutat, cap als polígons de la ciutat de Lleida, i també als barris de la Bordeta i Magraners. NOVETATS BIBLIOGRÀFIQUES

Llibres per consultar o treure en préstec a la Biblioteca del Col·legi


Dibujo y proyecto (2a edició ampliada)

Organitzat en tres blocs, que passen de la part més descriptiva a la més especulativa, el llibre explica pas a pas la gran multiplicitat de conceptes i tècniques del dibuix arquitectònic: des dels principis bàsics de l’expressió gràfica fins als sistemes de representació més freqüents, o els innumerables conceptes i eines existents. A més de 1.500 dibuixos il·lustrats a mà, aquesta 2a edició ampliada incorpora tècniques de dibuix per ordinador, i inclou un CD amb tutorials.

Abecé de las instalaciones

Una eina per ajudar a al projecte d’instal.lacions dels edificis des d’una visió de conjunt, amb esquemes i fonaments del funcionament de cadascuna d’elles, i amb informació per al projectista per estimar magnituds i dimensionar. Compta amb exercicis per la resolució de problemes específics o exemples desenvolupats que ajuden a concebre i dimensionar el conjunt de la instal.lació.

Biblioteca Digital


Llibres o documents en pdf, per descarregar directament si t’autentiques amb el teu login i pasword (el mateix de l’àrea restringida).


Guía de contenidos recomendables de un plan de seguridad y salud

La Mesa Técnica de Seguridad y Salud Laboral en la Construcción, de la regió de Múrcia, ha elaborat aquesta guia, basada en la legislació existent en matèria preventiva. L’objectiu del document és que sigui una ajuda pràctica i eficaç en l’elaboració i aplicació dels plans de seguretat i salut en el treball, estant dirigida a tots els agents que intervenen en el procés constructiu.

Guia de la baldosa cerámica (DBR 01/11)

El vademècum de la rajola ceràmica, per la classificació, la selecció, materials d'agafada i rejuntat, la redacció del projecte, el control de l'obra, l'ús i el manteniment. Aquesta Guia va estar aprovada per la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient com a document reconegut per a la qualitat a l’edificació de la Generalitat Valenciana al 2011.

Articles tècnics

Articles extrets de Revistes, disponibles en pdf, que pots descarregar directament si t’autentiques amb el teu login i pasword (el mateix de l’àrea restringida).


R-7657-Propiedades acústicas de los paneles de carrizo

R-7658-Comparativa de las características térmicas de nueve cerramientos

R-7659-Código de ejecución segura y sostenible de demolición y desmantelamiento
  ÀREA TÈCNICA

El blog de Tectonica

El blog de la Revista Tectonica ofereix notícies d’actualitat sobre arquitectura, informació d’obres recents, d’objectes i utensilis curiosos, de llocs, de referències de publicacions, i d’empreses i productes nous.
  MON LABORAL

Guia de treball i pràctiques a l’estranger

Editada per l’Ajuntament de Lleida, per oferir ajuda per a la cerca de feina i pràctiques a l’estranger.


Guia de serveis per a la internacionalització

La guia recull eines, que proporciona la Secretaria d’Estat de Comerç del Ministeri d’Economia i Competitivitat a les empreses espanyoles, per impulsar la seva expansió als mercats exteriors i per reforçar-les en aquest procés d’internacionalització (assessorament, formació, finançament d’operacions a l’exterior, etc.)
  CONVOCATÒRIA DE BEQUES I PREMIS

Beques CENSOLAR

El Centre d’Estudis de l’Energia Solar,CENSOLAR, ha convocat, com cada any, 20 beques per realitzar gratuïtament el curs a distància 2013/2014 de “Proyectista Instalador de Energía Solar” als beneficiats del sorteig. El termini per sol.licitar les beques finalitzarà el proper 30 d’abril de 2013.


Premis Construmat 2013

El Saló Internacional de la Construcció, CONSTRUMAT BARCELONA, convoca la 15a edició dels Premis Construmat d’innovació i sostenibilitat a la construcció. En aquesta edició s’incorpora la internacionalització dels premis. El termini de lliurament de la documentació finalitza el 20 de març de 2013.


  Cursos de la Cambra de Comerç de Lleida
 • Mapa de processos d’internacionalització (nivell bàsic)
  18 i 25 de febrer de 2013-02-14

 • Optimització de costos i quadre de comandament com a factor de productivitat a les Pimes
  19 de febrer de 2013

 • Llei 3/2012, de 9 de juliol, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral, i noves tendències a l’externalització de serveis.
  20 de febrer de 2013

 • Linkedin, la xarxa social entre professionals
  22 de febrer de 2013


   

Cliqueu aquí si no voleu rebre més aquest informatiu


Cliqueu aquí si no ho veieu bé