Heu d'activar les imatges per visualitzar correctament aquest contingut

Concert de Víctor Manuel i sopar, a la Llotja durant la Nit de Lleida Solidaria

La Fundació Lleida Solidària (FLS), ONGD del Col·legi d’Aparelladors conjuntament amb la col·laboració de la Fundació Teatre de la Llotja i espectacles La Traca de han organitzat un concert monogràfic del cantautor Víctor Manuel, un sopar posterior i una subhasta d’art, el dissabte 21 de maig a partir de les 19:30 hores, al teatre la Llotja de Lleida. El preu del concert és de 38 € per a socis de la FLS i Amics de la Llotja i el sopar 40 €.

Normativa de Visats 2011

El Gabinet Tècnic del Col·legi ha editat la Normativa de Visats 2011 i es troba penjada a l’àrea restringida de la pàgina web
 NOVETATS BIBLIOTECA

Edificio virtual para la formación en seguridad y salud en construcción (3r volum) (DVD)

Desenvolupat per l’Institut Regional de Seguretat i Salut en el Treball de la Comunitat de Madrid i el COAATEE de Madrid, ja està disponible el 3r volum d’aquesta col.lecció, que representa una eina eficaç, dinàmica i de fàcil consulta per a lluitar contra la sinistralitat laboral. Aquest volum, a més d’incloure els continguts dels dos volums anteriors, afegeix vuit nous capítols, amb la mateixa estètica hiperrealista, creada mitjançant l’animació gràfica.

Riscos i mesures preventives en 7 casos pràctics de rehabilitació

Dins de la col.lecció Documents a l’Abast, el CAATEE de Barcelona ha publicat un nou número dedicat als riscos i mesures en rehabilitació. Aquest Document 35, vol ser una ajuda pràctica en la determinació dels riscos i les mesures de protecció, individuals i col.lectives que s’han d’adoptar en els treballs d’aquest tipus.

Pliego General de Condiciones Técnicas en la Edificación

Desenvolupat en el marc de col.laboració de l’Institut Valencià de l’Edificació amb el Consell Superior dels Consells d’Arquitectes d’Espanya i el Consell General dels Col.legis Oficials d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics, aquesta edició és una revisió actualitzada i adaptada a la normativa vigent.

Articles tècnics

Aquests articles s’extreuen de Revistes i estan disponibles en pdf. Podeu sol.licitar-los a la Biblioteca del Col.legi.

R-7313-Uniones estructurales para la restauración y montaje de estructuras de madera.

R-7330-Reparación de forjados por la cara superior

R-7365-Plazas de parking a primera vista
 ÀREA TÈCNICA

Sistema DAPc. Declaració Ambiental de Productes de Construcció

El sistema DAPc és un programa que aglutina les empreses fabricants de productes i materials de construcció que tenen una sensibilitat i un compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient, i que volen avançar en l’anàlisi dels impactes mediambientals dels seus productes.


Apartat en línia d’ajuda professional per a tècnics

L’empresa Prefire ha desenvolupat una eina en línia d’ajut al professional que porta per nom "El rincón del Técnico". Es tracta d’un espai d’ajuda amb programes en línia gratuïts per a realitzar càlculs d’evacuació de fums i informació tècnica en els diferents apartats: cortines de fums, cortines tallafocs, arquitectura del vidre en lluernes i claraboies.


Nova eina en línia "Placo DB-HR"

Sant-Gobain Placo Ibérica ha creat una nova eina informàtica per complimentar les fitxes justificatives de l’opció simplificada d’aïllament acústic, segons disposa el Codi Tècnic de l’Edificació (DB-HR)

  NORMATIVA I LEGISLACIÓ

Requisits per dissenyar amb criteris ecològics

Es publica al BOE 53, de 3 de març de 2011, el Reial Decret 187/2011, de 18 de febrer, relatiu a l’establiment de requisits de disseny ecològic aplicables als productes relacionats amb l’energia. La norma afecta a aquells béns que tenen un impacte sobre el consum d’energia durant la seva utilització. D’aquesta forma, el disseny de finestres, materials aïllants i aixetes hauran de complir una sèrie de requisits ecològics.


Implantació del títol de Grau d’Enginyeria d’Edificació a la UdL

Al DOGC 5845, amb data 25/03/20011, s'ha publicat l'Ordre ECO/44/2011, de 14 de març, per la qual s'implanta el grau en enginyeria d'edificació a la Universitat Politècnica de Catalunya, a la Universitat Pompeu Fabra, a la Universitat de Lleida i a la Universitat de Girona i es reconeix la implantació del grau en enginyeria d'edificació a la Universitat Ramon Llull.
  FORMACIÓ COL·LEGIAL

Cursos organitzats per l’ITL per al col.lectiu i subvencionats pel Col.legi

Resolució de conflictes a l’obra

A l’ITL, del 4 al 13 d’abril de 2011.

Eines informàtiques per al control de l’execució

A l’ITL, del 12 al 14 d’abril de 2011.

La construcció del benestar

A l’ITL, el 19 d’abril de 2011
  AVANTATGES COL·LEGIALS

Conveni amb Tinsa per taxacions amb condicions preferents

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació i la Societat Mercantil Tinsa, Taxacions Immobiliàries, han signat un conveni de col·laboració a través del qual els col·legiats gaudiran de tots els serveis Tinsa, amb condicions preferents.

Acord perquè els aparelladors tinguin una línia de finançament de 6 milions

El Col·legi ha signat un conveni amb el banc de Santander, el 24 de març de 2011, a través del qual els aparelladors poden accedir a una línia inicial de finançament de sis milions d’euros. El conveni té una durada d’un any i contempla altres condicions financeres preferents pels col·legiats.


Accés al servei PlecInstant des de la web del Col·legi

Segons conveni signat entre el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona i el Col·legi de Lleida, els col·legiats/ades disposeu d’accés al servei de normativa PlecInstant des de l’àrea restringida de la web del Col·legi.
  CONVOCATÒRIES DE BEQUES I PREMIS

Beques per al Màster en Direcció d’Empreses Constructores i Immobiliàries (M.D.I.)

Segons Conveni establert pel Consell General de l’Arquitectura Tècnica d’Espanya i el Màster en Direcció d’Empreses Constructores i Immobiliàries (M.D.I.), de la E.T.S. d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de Madrid, s’atorgarà per al curs acadèmic 2011/2012 una mitja beca de l’import total del curs per Col.legi. Els col.legiats/des que les obtinguin es beneficiaran d’un 50% de descompte en el preu del curs, que és de 15.800€ (és a dir, la beca és de 7.900€).

Concurs de Projectes Thermochip 2011

Oberta la convocatòria per a participar en el Concurs de Projectes Thermochip 2011 amb el que l’empresa Thermochip premia amb 10.000€ al millor projecte realitzat amb algun producte de la firma. El concurs s’adreça a tots els arquitectes, arquitectes tècnics i aparelladors de l’Estat Espanyol.


  • Curs "Passivhaus, l’estàndard Europeu de Baix Consum Energètic", els dilluns i dimecres, del 4 al 13 d’abril a l’ITL.
  • Exposició de pintura i escultura "Col·lecció Slegna" d’Àngels Folguera, del 29 d’abril al 20 de maig, a la Sala Coma Estadella.
  • "Premis Construmat" finalitza la seva inscripció per al premi "Producte per a la construcció", el 15 d’abril.

   

Cliqueu aquí si no voleu rebre més aquest informatiu


Cliqueu aquí si no ho veieu bé